Entrevista Laín García

 In Videoblog

Una conversa de titans !, cosa que no es veu cada dia! Preparant el I Congrés Dream Mentor®, un matí un parell de consultants em van parlar d’un orador motivacional molt carismàtic, Laín García Calvo. No vaig tornar a pensar en el tema. Quina va ser la meva sorpresa en rebre un missatge d’ell en el meu correu electrònic l’endemà. El vaig prendre com un senyal i li vaig trucar per telèfon. Vaig trobar un home humà, carismàtic, amb un profund interès per la Llei de la Atracció, vaig comprovar que realment li havia funcionat en la seva vida, de manera que li vaig oferir ser ponent del Congrés. És per a mi tot un honor que em s’entrevistés i estic segur que trobareu grans trucs per orientar bé la llei de l’atracció en les vostres vides. Només puc donar les gràcies a l’Univers per permetre viure-ho.

Recent Posts

Leave a Comment

0